Om oss

OM OSS

Om oss


Januar 2017 overtok Lill Marita og Glenn Røkeness Kafé Latter.

Vi er vokst opp i Ytre Enebakk, har 3 barn og 1 barnebarn.


På dagtid er det en kafé og et hyggelig samlingspunkt!

I vår disk finner du blant annet påsmurte smørbrød, baguetter, focaccia, våre populære horn, glutenfrie produkter, toast og panini. Vi tilbyr også enkle varmretter.

Vi har et godt utvalg av kaker og lager mange av kakene selv. Skolebrød og kanelboller blir bakt hver dag og er populært!

På ettermiddagene tilbyr vi "Dagens Middag".


I tillegg til vår hyggelige kafé har vi mange fristelser fra ulike aktører, så her kan du finne flotte gaver eller det lille ekstra til måltidet og kaffekosen.


Beliggenhet 


Kafé Latter ligger senralt på vågsenteret i Ytre Enebakk. Kafeen følger normalt senterets åpningstider, men åpningstidene kan være utvidet om det er arrangementereller lignende.. 


Selskap og arrangementer


Vi arrangerer månedlig quiz, strikkekafé og pubkvelder. Følg med på vår hjemmside og facebook, der legger vi ut arrangementer.


Våre lokaler er egnet til små og store sammenkomster. Ønsker du å slippe og tenke på mat, borddekking og pynting hjelper vi deg gjerne med dette i våre flotte lokaler. Det må da være utenfor senterets åpningstid. 

Vi har hatt selskaper som bursdag, dåp, navnfest, klassefest, firmaarrangementer, 17.mai feiring og konfirmasjon, Vi tilbyr kun pakkeløsninger som inkluderer leie av lokalet, pynt, serveringspersonell og mat.

Ta kontakt for egne priser på dette.


Catering


Kafé Latter tilbyr catering til privatpersoner og firma. Vi har forskjellige tapasmenyer, koldbord, smørbrød, snitter, gryteretter og våre egne kaker. Se egen meny og pris